Can Jonch, punt d'informació sobre la crisi dels refugiats

Les persones interessades a col·laborar en la definició de programes i de futures accions per donar suport als refugiats, poden deixar les seves dades a Can Jonch. Centre de Cultura per la Pau.

04 de Setembre 2015
+
Expressant el compromís de la ciutat, tots els grups municipals del consistori van donar suport a una Declaració institucional en què l'Ajuntament es posa a disposició de les institucions competents per buscar solucions al drama humanitari i participarà activament en les iniciatives que sorgeixin.
 
En aquest sentit, i conjuntament amb entitats i altres institucions, s'estudiaran les possibles vies de col·laboració amb programes solidaris i s'informarà de les accions que s'emprenguin. 
 
Aquesta gravíssima situació ha fet que en els darrers dies l'Ajuntament de Granollers rebi comunicats de ciutadans que expressen la seva solidaritat davant el drama humanitari que estan patint milers de persones que fugen de la guerra de Síria i d'altres països de la zona i la seva voluntat de sumar-s'hi en recerca de solucions.
 
Les persones interessades a col·laborar en la definició de programes i de futures accions per donar suport als refugiats, poden deixar les seves dades a Can Jonch, Centre de Cultura per la Pau.
 
 
Can Jonch. Centre de Cultura per la Pau, carrer del Rec, 19.
Horari: De dilluns a divendres, de 9 h a 13 h. Dimarts, dimecres i dijous de 18 a 20 h
Tel. 938426832
canjonch@ajuntament.granollers.cat