Informació de serveis

A mesura que es vagin tancant les informacions de cada servei s'aniran comunicant aquí

Avet

Horaris de visita del pessebre de l'Ajuntament
 
El pessebre institucional situat al vestíbul de l'Ajuntament reprodueix el refugi de la plaça de Maluquer i Salvador. Obra del Taller Sarandaca-Ramon Aumedes, es podrà visitar fins al dia 5 de gener, cada dia de dilluns a divendres, i els caps de setmana de desembre 2 i 3, 6 i 8, 9 i 10, 16 i 17, 23 i 24, 30 i 31 de desembre, de 17 a 20 h (tanca els dies de Nadal, Sant Esteve i Cap d'Any).
L'Ajuntament també acull, fins al mes de febrer, la nova mostra de l'Arxiu Municipal, dedicada a la Unió Liberal, l'any que es compleix el 130è aniversari de la seva fundació.
 
Recollida d'arbres de Nadal
 
El divendres 12 de gener, el Servei Municipal de Medi Ambient i Espais Verds farà, durant el matí, la recollida dels arbres de Nadal per reciclar-los. Per fer ús d’aquest servei s’ha d’avisar prèviament per telèfon (93 860 32 06) els dies 10 i 11 de gener, en horari de 9 a 14 h, o enviar un correu electrònic a mediambientespaisverds@ajuntament.granollers.cat, del 6 a l’11 de gener. Les persones que ho sol·licitin hauran de deixar els arbres al carrer, davant el portal de casa seva.
Una altra opció és portar l’arbre directament a l’entrada de les dependències d’Espais Verds, situades al Parc Firal (entrada per l’av. Europa / c. Londres), de dilluns a divendres, de 8 a 13 h, fins al 12 de gener.