Busques feina?

El Servei Local d’Ocupació de Granollers Mercat et pot orientar i assessorar per aconseguir els teus objectius professionals

+

AVÍS DEL SERVEI LOCAL D’OCUPACIÓ SOBRE LA SITUACIÓ D’EMERGÈNCIA PEL CORONAVIRUS

Mentre duri la situació d’emergència per la crisi sanitària provocada pel COVID-19, el Servei Local d’Ocupació de la Masia Tres Torres continuarem atenent PREFERENTMENT les vostres consultes i fent inscripció a la borsa de treball a través del correu electrònic: feinagm@granollers.cat o del telèfon:93 861 13 90

A partir del 18 de maig de 2020, tornem a atendre presencialment NOMÉS AMB CITA PRÈVIA.

Per ser atès, ha de contactar amb nosaltres primer, trucant al 93 861 13 90 o escrivint a feinagm@granollers.cat

Gràcies per la vostra col·laboració, la seguretat és responsabilitat de tots

  SI...

actualment no treballes i busques feina...

treballes, però vols millorar la teva ocupació...

busques formació per millorar la teva qualificació o vols aprendre un ofici…

t’incorpores per primera vegada al món del treball i necessites ajuda...

Primer pas: Accedir al nostre servei

Pots enviar un correu electrònic o trucar qualsevol dia de la setmana, de dilluns a divendres, de 8:30h a 14.30h, a la Masia Tres Torres  per demanar inscripció a la borsa de treball de la xarxa Xaloc. Les entrevistes seran preferentment telefòniques i es programen diàriament en funció de la disponibilitat d'hores.

Quina documentació has d'aportar? 

 

  • Fotocòpia del DNI/NIE (obligatori)
  • Informe de vida laboral (obligatori)
  • Full d'inscripció a l'OTG-INEM actualitzat (Opcional per Covid-19)
  • Currículum Vitae (opcional, només si ja el tens fet)
  • Si escau, certificat de discapacitat

(Imprescindible per a programar l'entrevista)

Segon pas: Realitzar l'entrevista 

Introduirem el teu currículum a la nostra bases de dades i t'ajudarem a dissenyar el procés de recerca de feina més adequat a les teves necessitats.

El nostre servei està integrat a la Xarxa Xaloc de la Diputació de Barcelona, de manera que si no vius a Granollers et recomanem que revisis el llistat de Serveis Locals d'ocupació a la web  per veure quin és el que correspon al teu municipi.

I si ja estàs inscrit en algun altre servei vinculat aquesta xarxa, recorda que pots accedir a les nostres ofertes des de la mateixa web, o demanar uns trasllat d'expedient, si actualment vius i estàs empadronat a Granollers.

Tercer pas: Alta a la borsa de treball de Granollers

Un cop realitzada l'entrevista, passaràs a formar part de la borsa de treball del nostre servei. això et permetrà, entre d'altres coses, apuntar-te des d'internet a ofertes de treball, se't tindrà en compte des del nostre servei per vincular-te directament a les ofertes de treball, i podràs accedir als nostre espai Club de Feina i als nostres programes de millora de l’ocupació.

 

Quart pas: Consultar les ofertes de feina

Si tens accés a un ordinador amb connexió a internet, pots consultar les ofertes de la borsa de treball a través de la xarxa. Recorda que no cal tenir ordinador a casa, pots utilitzar els dels centres cívics, les biblioteques  o els del mateix club de feina. També ho pots consultar mitjançant un dispositiu mòbil amb dades de navegacio internet