Dissabte, 27 de març, de 9 a 21 hores, a la plaça de Josep M. Folch i Torres, hi tornarà a haver exposició, degustació i venda de formatges i altres productes lactis, acompanyats de vi i cervesa, tot plegat, d'elaboració artesana. Serà l'11a Fira del Formatge del Vallès Oriental que acull Granollers. Novament, l'organitza l'establiment de la ciutat El Rebost d'en Portet, amb la col·laboració de l'Ajuntament, per mitjà de Granollers Mercat.
En aquesta ocasió, hi participaran 10 establiments, la majoria ubicats o vinculats a la comarca del Vallès Oriental:
-Can Bordoi (Sant Antoni de Vilamajor)
-Can Pujol (Vilassar de Dalt)
-El Molí de la Llavina (Centelles)
-Ca n'Orjusa (Caldes de Montbui)
-La Cleda (Canovelles)
-Casa Mateu (de Granollers, però amb seu a Surp, a Lleida)
-Can Ponsa (Tagamanent)
-Molí de Ger (a Ger, a Girona), com a convidat d'aquesta edició
-Vinyes del Bruguer (Santa Eulàlia de Ronçana) i Art Cervesers (Canovelles), com a “extres” d'aquesta fira.