Granollers tornarà a ser l’escenari d’una nova edició del mercat del vi i el formatge el dissabte 10 de novembre. Durant tot el dia els productors s’instal·laran a la plaça Maluquer i Salvador per vendre productes artesanals i de qualitat sense intermediaris. Al mercat s’hi podran degustar i comprar vi de diferents denominacions d’origen de Catalunya: de l’Empordà, d’Alella, etc. També s’hi podran trobar formatges del Pirineu i del Prepirineu elaborats amb llet de cabra, d’ovella, de vaca i, fins i tot, de búfala.
Paral·lelament es realitzaran diferents activitats complementàries entorn de la gastronomia. En destaquen "L'Hora del Vermut" i un showcooking organitzats per l'associació gastronòmica i cultural Tita Vivi, de Seva (Osona). Així, al migdia serà "L'Hora del Vermut", el moment ideal per degustar un bon vi, un got de ratafia o vermut acompanyat de tapes salades de ceba i anxoves, paté, hummus o verdures, entre d’altres propostes. A partir de les 18.30 h es celebrarà una sessió de showcooking sobre la cuina del formatge. En acabar el taller es podrà degustar un risotto preparat durant la sessió. La participació al taller és gratuïta però les places són limitades. Per a més informació i inscripcions podeu enviar un correu electrònic a eixmedia@eixmedia.com o trucar al 639 669 596 (també per WhatsApp).