Obertes les inscripcions de l’Etcètera 2021/22

Les propostes per a joves inclouen novetats com activitats de circ i clown o el projecte Climatubers.

20 de Setembre 2021
+
Etcètera 2020/21

El Projecte Etcètera inicia el curs 2021/22 amb diferents propostes educatives per als joves de Granollers. Enguany presenta novetats com el “Circ i el Clown”, un projecte de creació en què es treballarà el moviment i la corporalitat a través d’aquestes dues disciplines.

També estrena dos projectes en clau climàtica i de medi ambient: “Segueix el rastre de les papallones”, un projecte d’investigació en l’àmbit de les ciències naturals que farà un seguiment setmanal de les papallones urbanes de Granollers; i el “Climatubers”, un projecte europeu on diversos grups intergeneracionals aprendran a fer videos participatius amb continguts destinats a encarar la crisi climàtica a Granollers. El projecte ofereix formació per a l'acció climàtica i eines digitals.

L’Etcètera manté també les propostes més exitoses del seu programa, com són el “Fem ràdio”, projecte per endinsar-te en el món de la ràdio, el “Grup de Música”, projecte per aprendre a tocar un instrument i crear un grup de música o l’”Edison Jove”, per a tots aquells i aquelles que desitgin enregistrar històries a través d'una càmera.

Totes les propostes tenen lloc de dilluns a divendres i en horari de tarda, a diferents equipaments de la ciutat.

Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer digitalment a través de l'espai web o presencialment demanant hora al Gra.

www.granollers.cat/etcetera