"Economia feminista per bastir vides dignes", propera xerrada del cicle "Una altra mirada a..."

Una taula rodona sobre alternatives per accedir a l'habitatge tancarà aquest cicle d'economia social i feminista de la Xarxa de Centres Cívics

02 de Març 2020
+
El cicle “Una altra mirada a...” de la Xarxa de Centres Cívics i l’Ateneu Cooperatiu del Vallès Oriental continua amb la xerrada “Economia feminista per bastir vides dignes”, el dimarts 10 de març,  que abordarà com podem treballar per una nova cultura feminista que transformi les relacions de poder. Nicola Duran, tècnica de l’Ateneu Cooperatiu del VO, parlarà de la infravaloració que pateixen les tasques més essencials per al manteniment de la vida humana -que sovint fan les dones-  i les  seves implicacions socials, econòmiques, psicològiques i simbòliques. L'objectiu és generar un espai per compartir, reflexionar i extreure aprenentatges per aplicar-los a les nostres organitzacions i entitats.
 
La darrera activitat del cicle serà una taula rodona, organitzada amb el Gra el dimecres 25 de març, que posarà sobre la taula les alternatives a l'accés a l'habitatge, en un moment en què fenòmens com l'habitatge entès com a bé d’inversió, l’especulació immobiliària, els desnonaments... són a l'ordre del dia. Membres de l'Oficina d'Habitatge de Granollers, la cooperativa Omplim els Buits, la cooperativa d'arquitectura Argbag i MULA, Masoveria Urbana per la Llar Alternativa, donaran a conèixer opcions per accedir a un habitatge digne, opcions que prioritzen el benestar de les persones davant dels interessos econòmics. 
 
Ambdues activitats es faran al Centre Cívic Nord (c. del Lledoner, 6), de 18.30 a 20.30 h. Són gratuïtes, si bé cal fer inscripció prèvia a: www.granollers.cat/centrescivics_inscripcions o anar personalment a qualsevol centre cívic.