Formatge d’elaboració artesana fet a Moià, a Vilassar de Dalt, i també a Castelló i a Maó; diferents vins de les comarques de l’Empordà i del Penedès, vi de taula de Calonge i ratafia catalana per a tots els gustos. Són algunes de les propostes que es podran trobar el dissabte 14 d'abril al mercat situat a la plaça Perpinyà de Granollers, durant tot el dia.
I com sempre que el Mercat de vi i formatge fa parada a la capital del Vallès Oriental, hi haurà una carpa d’activitats gratuïtes per fer cultura del món del vi i del formatge.
A partir de les 12 h serà l’hora del vermut. L’associació gastronòmica i cultural Tita Vivi, de Seva (Osona) oferirà als visitants diferents torradetes i delícies dolces i salades juntament amb vermut del que es podrà comprar també al Mercat, i que així es podrà degustar gratuïtament.
A les 18 h hi haurà, a càrrec de la mateixa associació gastronòmica, un taller sobre la cuina del vi per veure, olorar i degustar. Concretament es prepararà en directe musclos a la crema de vi, i calamarsets amb salsa de vi. Aquest showcooking serà obert a tothom i gratuït tot i que s'aconsella inscriure's prèviament ja que les places són limitades.
A més, hi haurà jocs de fusta per a la mainada, relacionats amb els elements protagonistes del Mercat, perquè també els més petits vagin coneixent més a fons aquests productes.
Seran en total unes 20 parades de vins, formatges i productes complementaris entre les quals destaca una parada on s’hi podrà trobar tot el necessari per a fer una sessió de vinoteràpia. Així, el Mercat de vi i formatge omplirà d’aromes i de colors la plaça Perpinyà de Granollers, durant tot el dia.
Més informació i inscripcionsa eixmedia@eixmedia.com o al 639669596 (Josep M.)