La setmana passada es van fer les segones sessions participatives dels sis grups de treball pel desplegament del Pacte de Ciutat. Aquests grups de treball, un per a cadascun dels eixos definits al Pacte de Ciutat (ciutat saludable i sostenible, ciutat educadora i cultural, ciutat pròspera, ciutat de totes les persones, ciutat amb valors i ciutat digital) estan formats per un total de més de 160 persones que treballen, des del consens i la coresponsabilitat, per elaborar compromisos, accions i mesures, a partir de l’anàlisi de les dades, dels recursos disponibles i de la participació activa dels diversos agents implicats.
A través d'aquest procés participatiu. que és previst que acabi la primera quinzena de desembre, es desplega el Pacte de Ciutat per recuperar el dinamisme i la vitalitat de la ciutat arran de la Covid-19, elaborat pel Consell de Ciutat per encàrrec de la Junta de Portaveus, que compta amb les adhesions de més de 250 persones, entitats i empreses.
Més de 150 propostes rebudes
Els 6 grups estan treballant, de moment, amb més de 150 propostes concretes presentades pels mateixos grups de treball, pel Consell de Ciutat o a través de la web Granollers Participa. Aquesta darrera opció estarà operativa fins al 29 de novembre, a www.granollers.cat/participa.
Com puc participar en el desplegament del Pacte de Ciutat?
1. Llegeix i adhereix-te al Pacte.
2. Una vegada t’hi hagis adherit, entra a Granollers Participa: granollers.cat/participa
3. Registra’t a Granollers Participa.
4. Crea una nova proposta o dona suport a alguna de les publicades fins al 29 de novembre.
Què pots proposar?
Explica’ns què creus que podria enfortir la ciutat per donar resposta a l'impacte de la Covid-19 i COM ho podem fer col·lectivament, des de diversos àmbits.
Defineix una acció per dur a terme des de tres nivells:
1. Què puc fer JO per transformar la situació identificada?
2. Què es pot fer des de l’ASSOCIACIONISME, les ENTITATS, les EMPRESES i les organitzacions diverses, per transformar la situació identificada?
3. Què es pot fer des de l’administració pública per transformar la situació identificada?