Dissabte, 23 de febrer, el mercat del dissabte de la plaça de la Corona acollirà un tast i una mostra de cuina en viu de mongeta del ganxet de denominació d'origen protegida (DOP) de la mà dels mateixos productors, que en donaran a conèixer diferents receptes a través d'integrants de Cuina VO, col·lectiu de cuiners i restaurants de la comarca.
L'activitat es farà de 12 a 13.30 h, organitzada per l'Ajuntament i la DOP Mongeta del Ganxet, amb la col·laboració, entre altres, del Consell Comarcal del VO i el Banc de Llavors.
Tothom està convidat a participar-hi i descobrir aquest producte de gust suau, característic, de textura cremosa i una pell tan fina que és imperceptible al paladar, qualificada per alguns gastrònoms com la millor mongeta del món. La DOP Mongeta del Ganxet garanteix la qualitat del producte des de la sembra fins que es comercialitza, passant per tot el procés de conreu a les àrees de producció del Vallès, el Maresme i la Selva.