Actualització informativa sobre les mesures excepcionals del COVID-19

Actualitzem tota la informació relacionada amb les mesures excepcionals adoptades a causa del COVID-19.

23 de Març 2020
+

Davant l’anunci del president del Govern, Pedro Sánchez, de perllongar l'estat d’alerta fins l'11 d'abril i d’extremar el confinament de la ciutadania. L'Ajuntament de Granollers ha ajustat algunes qüestions de la seva organització per portar a terme els serveis imprescindibles a la ciutadania amb la màxima seguretat possible per a tothom. Moments excepcionals i de confinament a casa.

• L’Ajuntament de Granollers continua atent per telèfon (93 842 66 10) i per via telemàtica. El 90 % del personal municipal teletreballa. 

• L’Oficina d’Atenció al Ciutadà només obrirà un únic dia a la setmana, els dilluns de 9 a 14 h però només atendrà a les persones que hagin sol·licitat cita prèvia per tràmits urgents o per tramitar certificats digitals. L'atenció telefònica es continua fent de dilluns a dijous de 9 a 19 h i els divendres de 9 a 14 h.

• El mercat del dijous i la resta de mercats de la ciutat no es faran fins que no hagi passat l’estat d’alarma

CATSALUT INFORMA: NOUS HORARIS DELS CENTRES D'ATENCIÓ PRIMÀRIA (CAP)

De manera temporal i fins a nou avís, davant de la situació actual, Catsalut amb la finalitat de poder oferir una millor atenció sanitària a la ciutadania, a partir del dia 21 de març informa que es modifiquen els horaris d’atenció dels Centres d'Atenció Primària:

• Obertura de dilluns a divendres, de 8 a 20 h, i els dissabtes, de 8 a 17 h: CAP Vallès de Granollers (c. Museu, 19)

• Obertura de dilluns a divendres, de 8 a 20 h: CAP Canovelles (c. Indústria, 23) i CAP Les Franqueses (c. Girona, 290)

• El CAP Sant Miquel (av. Francesc Macià 154 ) està obert de dilluns a divendres, de 8 a 20 h, només per a l’atenció pediàtrica

Actuem amb responsabilitat i solidaritat. Prevenim-nos per evitar la propagació del COVID-19. Quedem-nos a casa.

Teniu tota la informació actualitzada a www.granollers.cat/coronavirus