Aquest dissabte, 26 de març, de 9 a 21 hores, la plaça de Josep M. Folch i Torres de Granollers acollirà la Segona Trobada de formatgers catalans. Hores d'ara, una quinzena d'establiments del sector han confirmat la seva participació, tot i que s'hi podrien afegir d'altres.
L'organització és a càrrec del Rebost d'en Portet, amb la col·laboració de l'Ajuntament.
Reproduïm la llista d'establiments que han confirmat la seva participació, segons l'organització:
-Cuirols (La Nou de Berguedà-Berguedà)
-Can Gorchs (Montseny-Vallès Oriental)
-Herbacol (Queralbs-Ripollès)
-Mas d'Eroles (Adrall-Alt Urgell)
-Vilavella (Pallars Jussà)
-Tros de Sort (Sort-Pallars Sobirà)
-La Cleda (Canovelles-Vallès Oriental)
-Can Pujol (Vilassar de Dalt-Maresme)
-Mas Marcè (Siurana d'Empordà-Alt Empordà)
-Mas Garet (Tona-Osona)
-Can Bordoi (Sant Antoni de Vilamajor-Vallès Oriental)
-El Molí de la LLavina (Centelles-Osona)
-Ca N'Orjusa (Caldes de Montbui-Vallès Oriental)
-Can Ponsa (Tagamanent-Vallès Oriental)
-Betara (Perafita-Osona)
-Mas d'Alba (Terradelles-Plà de l'Estany)
Adjuntem també el programa d'activitats paral·leles d'aquesta trobada, amb l'objectiu de donar a conèixer el món del formatge.