A la venda les entrades per a la Lliga Catalana de Bàsquet que es disputarà a Granollers

Ja s’han concretat els horaris de la competició que es jugarà al Palau d’Esports els dies 25 i 26 de setembre

15 de Setembre 2015
+
El FC Barcelona i el Bàsquet Andorra van disputar la final de l'any passat de la lliga catalana. Foto: Ricard Rovira/ FCBQ

Futbol Club Barcelona, Joventut de Badalona, Bàsquet Manresa i Bàsquet Club Andorra jugaran al Palau d’Esports de Granollers els dies 25 i 26 de setembre Regal XXXVI Lliga Nacional Catalana ACB. La primera semifinal es disputarà el divendres 25 de setembre a les 18.30 h, entre el MoraBanc Andorra i el FIATC Joventut, i la segona a les 21 h, entre el FC Barcelona Lassa i l’ICL Manresa. Mentre que la final serà el dissabte 26 de setembre a les 20.30 h. Prèviament, a les 18 h, es jugarà la final de la lliga LEB.

Aquest és un dels actes més rellevants dins de la programació de “Granollers, Ciutat del Bàsquet Català 2015” que es reprèn aquest setembre.

Venda d'entrades anticipada

Es podran comprar entrades per una jornada (que inclou 2 partits) a 10 euros o bé un abonament per als dos dies (que inclou 4 partits) a 15 euros. Els nens i nenes menors de 4 anys tenen l'entrada gratuïta.

Les entrades es poden comprara www.granollers.cat/esports o personalment a l'Oficina de Turisme de Granollers (c. Sant Roc, 14).

Venda d'entrades al Palau d'Esports

Els dies 25 i 26 de setembre es podran comprar també les entrades a les taquilles del Palau d'Esports, a partir de les 5 de la tarda, al mateix preu. 

Exposició sobre 100 anys de bàsquet a Catalunya, també al setembre

Fins al 10 d'octubre es pot veure a l'espai La Gralla un resum de la història centenària del bàsquet a CatalunyaParal·lelament, l’Espai Gralla acollirà a partir del 9 de setembre i fins al 10 d’octubre l’exposició “100 anys de basquetbol a Catalunya, del pati al parquet”, produïda per la Fundació del Bàsquet Català amb la col·laboració de la Fundació Barcelona Olímpica i la Diputació de Barcelona. En aquesta mostra es fa un recorregut pel que ha estat el desenvolupament d’aquest esport, des dels seus inicis com a eina pedagògica a les escoles de la segona dècada del segle XX, fins als nostres dies.