Cloenda i lliurament de diplomes del programa Joves per l'ocupació

S'ha fet a Can Muntanyola. Centre de Serveis a les Empreses amb la presència dels 20 alumnes que han fet un curs d'auxiliar d'hoteleria impartit a l'Aula Culinària

01 de Juny 2015
+
Foto de família de la cloenda del programa Joves per l'Ocupació
Aquest dilluns dia 1 de juny a Can Muntanyola. Centre de Serveis a les Empreses s'ha fet la cloenda i el lliurament de diplomes als vint alumnes, d'entre 17 i  24 anys, que han participat en el programa Joves per l'ocupació i que han fet un curs d'auxiliar d'hoteleria de 300 hores impartit per Lola Garcia Oliver a l'Aula Culinària.
 
Mentre s'han format han fet una visita a Xocolates Granollers, de la mà de Joan Bonet, i a diferents productors de Palou (llet de la Granja Ventosa (Isidre Ventosa); pollastres de Lourdes Busquets; mel i oques empurdaneses del productor Josep Simon; i els productes de l'Hort de Palou (Joan Altimira). Properament iniciaran les pràctiques a diferents empreses: 
 
Restaurants: Tàbata, La Peixera de Santa Carme, El Cuit, la Magrana, Can Pipa, Can Poal, La Noguera, La Milana Brasseria, Hotel Augusta, Sant Miquel Gastronòmic.
 
Escola Bressol: Els Rossinyols.
 
Fundació Apadis: El Gato Verde.
 
Tresmes ecoactiva: Menjadors escolars.
 
Aquest programa permet als joves rebre formació professional, fent pràctiques a les empreses per afavorir la inserció laboral. L'empresa municipal Granollers Mercat gestiona aquest programa des de fa quatre anys que compta amb una subvenció del SOC i del Fons Social Europeu.
 
Per cloure aquest acte, s'ha servit un pica-pica elaborat amb productes de Palou que hauran preparat els alumnes mateixos a l'Aula Culinària.