Agenda

+
14 oct. 2024 - 18:00h

Taller de Mindfulness per a famílies d’adolescents

Dirigit a famílies amb fills adolescents de 12 a 18 anys

Categoria: Xerrada

  • GRA. Equipament juvenil

    • Adreça: Pl. Església, 8
    • Telèfon: 93 842 66 84
    • a/e: gra@grajove.cat

    Horari de l'equipament:
    Dilluns a dijous de 16 a 20 h.
    Dimarts a divendres de 9 a 13 h.
    Dilluns matí i divendres tarda tancada l'Oficina Jove.

En aquest espai farem un apropament a la importància de l'acompanyament familiar respecte els adolescents , des de la comprensió del que els passa en aquesta etapa del cicle vital i quin és el paper dels familiars amb qui es relacionen més estretament. Quines variables intervenen? Com podem estar presents sense impedir que prenguin decisions? Com podem aprendre a regular les pròpies emocions per acompanyar-els de la millor manera?
Des del Mindflulness descobrirem tècniques concretes que facilitaran aquesta relació saludable entre tu i els/les adolescents de la teva vida.

Dialogarem sobre el que els passa als/les adolescents i com podem influir en el seu benestar com interlocutors presents que els acompanyem, però també com podem aconseguir viure-ho de la millor manera cuidant-nos a nosaltres també.

 

A càrrec de Teresa Sitjes Capdevila, Psicòloga i instructora acreditada de Mindfulness en el protocol de Reducció de l’Estrès Basat en Mindfulness (MBSR), Vida Compasiva Basat en Mindfulness (MBCL) i professora a la Universitat Popular de Granollers (UPG).

 

Públic: Famílies amb fills adolescents de 12 a 18 anys

Data: Dilluns 14 d’Octubre, de les 18h a les 19,30h

Lloc: Gra. Equipament juvenil

Inici inscripcions: Dimarts 1 d’Octubre amb aquest enllaç