Agenda

+
16 nov. 2023 - 19:00h

Madama Butterfly

Òpera i Dansa

Categoria: Cinema

  • Cinema Edison

    • Adreça: C. Joan Camps, 1
    • a/e: info@cinemaedison.cat

La geisha japonesa Cio-Cio-San, anomenada Butterfly, gaudeix de felicitat quan el tinent estatunidenc Pinkerton es casa amb ella. El seu amor culmina en un encantador duo. Poc després, no obstant això, un vaixell s’emporta al soldat de tornada a casa.

És un xoc de mons i valors: Mentre Pinkerton se sent lliure i es casa amb una estatunidenca, Butterfly, plena d’amor, esperança i nostàlgia, espera el seu retorn durant tres llargs anys, juntament amb el seu fill. Cantant la seva famosa ària “Un bel dì vedremo” imagina el dia en què ella i el seu estimat espòs es reuniran. No obstant això, Pinkerton torna amb la seva esposa estatunidenca i Cio-*Cio-San pren una decisió irrevocable.

El festival d’òpera de Bregenz, amb la seva espectacular escenografia de somni, proporciona una experiència artística irrepetible. Per a l’apassionant història de Cio-Cio-San, l’escenògraf Michael Levine va presentar un “full de paper de seda arrugada” de 23 metres d’altura, il·lustrada amb pintures de paisatges japonesos tradicionals, com si s’hagués llançat al llac Contanza.

Sessions

Dijous 16/11
 
19:00 (VOSE)