Agenda

+
24 febr. 2024 - 20:00h

Venim de Clavé

Una selecció d'obres corals d'autors diversos narrades per Xavier chavarria

Categoria: Concert

  • Teatre Auditori de Granollers

    • Adreça: C. Torras i Bages, 50
    • Telèfon: 93 840 51 21
    • Fax: 93 840 51 22
    • a/e: taquilles@teatreauditori.granollers.cat
    Taquilles obertes dijous de 10.30 h a 13 h i de 17 a 19.30 h, divendres de 17 a 19.30 h i una hora i mitja abans de cada espectacle.
  • Sala Petita

La tradició coral del nostre país és una de les més potents d'Europa, amb una forta implantació social i una salut de ferro que li ha permès travessar moments històrics de tota mena fins a convertir-la en un símbol de la nació. Es tracta d’una tradició que va néixer amb un personatge visionari, Josep Anselm Clavé, de qui enguany commemorem el dos-cents aniversari del naixement. Fou ell qui va posar la llavor d’aquest valuós patrimoni musical que ha anat creixent i enriquint-se al llarg de gairebé dos segles, i que ha estat també un vehicle brillant i luxós per a la nostra llengua.

Aquest programa proposa una selecció d’obres corals d’autors ben diversos, partint del mateix Clavé, continuant amb referents com Nicolau, Morera i Millet, i acabant amb imprescindibles com Taltabull, Oltra i Saderra. El Cor de Cambra de Granollers oferirà petites joies que ens permetran fer un viatge en el temps i copsar la grandesa d’aquest patrimoni, i comptarem amb intervencions narrades per Xavier Chavarria, que ens guiaran al llarg del concert.

Preus:
20€ Zona A
10€ Zona B
10€ #SecretJove

Abonaments:
3-4 espectacles: 16€
5-7 espectacles: 15€
+ 8 espectacles: 14€

Fitxa artística:
Cor de Cambra de Granollers (Josep Vila Jover,
direcció)
Xavier Chavarria,
narrador
Josep Vila Jover, director

Sala Petita

Activitat 360º

Activitats 360º
— 17 h Presentació de l’òpera a càrrec de Marc Heilbron

Compra d'entrades online