Arrenca la temporada d’Escena grAn amb l’espectacle inaugural de Mayumana

Aquest dissabte 24 de setembre s’inaugura la nova temporada d’Escena grAn amb dues funcions de Mayumana, que actuarà amb “Currents”, a les 18 h i a les 21 h, al Teatre Auditori de Granollers

21 de Setembre 2022
+
Mayumana

La mítica companyia israeliana Mayumana inaugura la nova temporada d’Escena grAn aquest dissabte, en doble sessió al Teatre Auditori de Granollers i en el marc de la gira de presentació del seu darrer espectacle, “Currents”. Un impressionant muntatge de dansa, percussió i sons electrònics, que ha estat una autèntica revolució a Barcelona.

Els dos espectacles tindran lloc al Teatre Auditori, a les 18 h i a les 21 h, i serviran per iniciar la nova temporada de tardor d’Escena grAn de setembre de 2022 a gener de 2023. A més de l’espectacle, el públic assistent descobrirà la nova programació a l’inici de la funció gràcies a una presentació prèvia i una projecció en pantalla gegant.

“Currents” va ser creat per al Festival de la Llum de Jerusalem i està inspirat en la disputa històrica que van mantenir els dos empresaris i inventors, Thomas Alva Edison, creador del corrent continu, i Nikola Tesla, creador del corrent altern, a finals del segle XIX. A l'escenari s'hi mostra dansa i percussió en un viatge d’aquests dos sectors enfrontats, tots dos amb estètiques artístiques diferents, que mostren el que sembla una disputa dialogada amb llums i sons propis.

Mayumana té una trajectòria de 26 anys d'activitat. Des de l'any 1995, el grup (que va començar amb quatre membres i en l'actualitat compta amb més de 800 artistes de tots els punts del planeta) ha estat constantment de gira, amb milers d’exhibicions i espectadors arreu del món.

La funció de les 18 h està a punt d’exhaurir-se però encara queden entrades per a la funció de les 21 h. Venda d’entrades a taquilles del Teatre Auditori de Granollers i de forma online a www.escenagran.cat i www.teatreauditoridegranollers.cat.