El Petit Oller i els Diverdivendres, dues propostes familiars de la Xarxa de Centres Cívics

Torna la programació familiar gratuïta del Diverdivendres i l’espai per a famílies el Petit Oller obre les portes els dilluns i els dimecres

21 de Setembre 2022
+
DiverDivendres

La Xarxa de Centres Cívics de Granollers ofereix diverses propostes a la ciutadania, entre elles activitats i projectes comunitaris adreçats especialment a les famílies. En aquest sentit, i especialment adreçat a famílies amb infants de 0 a 3 anys, el proper 19 de setembre obre les portes el Petit Oller, un espai cobert de joc i relació al Centre Cívic Jaume Oller.

Aquesta proposta està pensada per als infants i les seves famílies amb l’objectiu que famílies amb fills i filles de 0 a 3 anys puguin compartir estones de lleure, experiències, vivències. Se situa en una sala àmplia i lluminosa del Centre Cívic Jaume Oller equipada amb material de joc i experimentació per a la petita infància. Es tracta d’un servei gratuït i l’espai és obert els dilluns i dimecres de 15.30 a 18 h. Per poder-hi accedir, però, cal fer una inscripció.

Tornen els DiverDivendres

Els DiverDivendres, la programació familiar de la Xarxa de Centres Cívics, arriba a la 7a edició i ho fa amb quatre noves propostes adreçades a famílies amb infants de fins a 12 anys. Així, entre els mesos d’octubre i febrer, es farà una activitat cada mes a diversos centres cívics i espais de la ciutat amb temàtiques diverses.

La primera de les propostes serà un Diverconcert (14 d’octubre, pl. Maluquer i Salvador) que ens permetrà celebrar el retorn dels DiverdDivendres cantant i ballant amb la Cia. Sarandaca. La segona proposta serà Divercontes (18 de novembre, Centre Cívic Can Bassa), un taller d’art i ciència per descobrir les dones inventores més destacades de la història a càrrec de Sandra Uve. Amb Divercuina (16 de desembre, Centre Cívic Palou) i de la mà d’Elena Matencio aprendrem en família a fer galetes de Nadal. I per últim, amb Divermons (20 de gener, Centre Cívic Jaume Oller) i la Cia. Minimons farem el taller «Constructors de somnis» i crearem el nostre propi minimon amb peces de fusta.

Totes les activitats són gratuïtes i per participar als taller cal fer inscripció prèvia familiar. I és que les propostes dels DiverDivendres tenen una molt bona acollida entre el públic familiar i exhaureixen les places disponibles. El curs passat, d’octubre a juny, 435 persones van participar en les activitats dels Diverdivendres.

Més informació sobre les activitats i les inscripcions a www.granollers.cat/diverdivendres