Torna el programa Dnit al Gra

Los niños del balcón, el grup de rap de Lliçà d’Amunt, nascut en plena pandèmia, estrena la desena edició del Dnit.

21 de Setembre 2021
+

Aquest divendres 24 de setembre l’escenari del Gra acull el primer concert de la desena edició del Dnit, el programa cultural i juvenil de qualitat que dona cobertura a espectacles de petit format amb artistes i grups de joves semi-professionals.

Els primers a trepitjar l’escenari seran Los Niños del Balcón, un grup de rap que va néixer a Lliçà d'Amunt el març de 2020, en plena pandèmia. A les 21 h la banda formada per un bateria, un guitarra i dos rapers oferirà les cançons composades pels dos germans, Guillem i Gerard Trujillo, com a vocalistes.

La seva música beu de diversos estils com el reggae, dubstep, hip-hop i rock. Els temes són un viatge de sentiments i emocions que ens parlen de la quotidianitat, amb la voluntat de fer de la vida una travessia més lleugera.

Fins ara han editat 13 singles, inclòs el seu primer EP Duelos, i pròximament estrenaran el seu nou single Atrevidos a les plataformes digitals. Actualment preparen un nou EP per al 2022.

Després d’un estiu de concerts per diverses festes majors, el grup posa fi a la gira amb el concert al Gra de Granollers. Per venir a escoltar-los cal enviar un WhatsApp al 620 655 001 indicant les dades personals.

L’entrada als espectacles és gratuïta i està oberta a tots els públics.

Aquesta tardor el Dnit comptarà amb el concert de Perrø el 8 d’octubre a les 21 h, una formació de rock dur, i amb l’espectacle de teatre “Hermana, ya no”, de Katja Diao i la productora Africa Moment, que actuaran el 10 de desembre a les 21 h.

Si vens de concert, has de saber que...

- L’activitat presencial es farà amb control d’entrada i amb les mesures higièniques i sanitàries: mascareta obligatòria, ràtio adaptada, separació i rentat de mans freqüent i neteja de l’espai.

- Hi pot haver canvis en les dates o en les condicions de desenvolupament de les activitats com a conseqüència de l’evolució de la pandèmia.

- Els canvis es comunicaran i seguiran les indicacions de l’organització.

- Si finalment no vens a l’espectacle, comunica-ho a l’organització per tal que una altra persona pugui fer servir l’entrada.