Viquimarató Patrimoni de Granollers

Tornar enrere

Viquimarató Patrimoni de Granollers

En motiu de les Jornades Europees de Patrimoni, que se celebren els dies 9, 10 i 11 d'octubre de 2020, l'Arxiu Municipal de Granollers i les Biblioteques de Granollers, amb l'ajut d'Amical Viquipèdia han co-organitzat una viquimarató per a millorar els articles de la Viquipèdia sobre el patrimoni arquitectònic de la capital del Vallès Oriental, tant l'existent com el desaparegut.

L'arxiu i les biblioteques posaran a l'abast dels viquipedistes voluntaris els materials que permetin ampliar continguts sobre el patrimoni granollerí perquè puguin ampliar la informació que recull aquesta enciclopèdia en línia.

El dissabte dia 10 d'octubre es farà una trobada entre els experts i els voluntaris a les instal·lacions de les dues biblioteques de la ciutat: de 10h a 14h a la Bibliolteca Can Pedrals  i de 16h a 20h a la Biblioteca Roca Umbert. Els participants podran consultar bibliografia a les biblioteques i accedir als continguts on-line de l'arxiu, tan pel que fa a imatges com a documents textuals.

Requeriments: cal que porteu el vostre ordinador portàtil. En cas de no disposar d'un portàtil aviseu a la Biblioteca per si us en poden facilitar un. 

 

Dissabte 10 d'octubre de 2020

BIBLIOTECA CAN PEDRALS DE 10 A 14 H 

Inscripcions: http://bit.ly/viquimaratobcp

BIBLIOTECA ROCA UMBERT DE 16 A 20 H 

Inscripcions: http://bit.ly/viquimaratobru