Comencen les inscripcions a les activitats de les Biblioteques de Granollers

Aquest dimarts 15 de setembre, a les 16 h, s'obren les inscripcions als clubs de lectura, tallers i conferències; i dijous 17 de setembre a la formació i als tallers digitals

15 de Setembre 2020
+
Comencen les inscripcions a les activitats de les Biblioteques de Granollers

Les Biblioteques de Granollers, Can Pedrals i Roca Umbert, inicien el programa d’activitats de setembre de 2020 a juny de 2021 adaptant-se a la nova normativa de seguretat com a conseqüència de la Covid-19. Així la inscripció prèvia és obligatòria per tal de poder controlar els aforaments, que també es poden veure reduïts en alguns casos.

Les biblioteques se sumen a la celebració de dues efemèrides literàries, els 100 anys del naixement de Joan Perucho (1920-2003) i de Gianni Rodari (1920-1980) i ho fan amb propostes diverses com lectures dramatitzades dels poemes de Perucho, sessions de l’Hora del conte i un Laboratori de lletres i imatges dedicats a Rodari, o un taller de tècniques de generació d’idees, entre d’altres propostes. El nou curs ens convida també a la conversa amb les escriptores Alba Dalmau i Alicia Kopf, dins del club de lectura Novel·la; l’escriptora i poeta Anna Ballbona conduirà el club de lectura Clàssics al dia; i el club de lectura i cuina Reduccions proposa tres sessions dinamitzades per Ada Parellada, cuinera i escriptora. També s’estrenen sessions en línia en les conferències d’El fil de la Història, en el Taller de pràctica filosòfica.

També tindran continuïtat la resta de clubs de lectura, per a adults, joves i infants. Hi haurà sis clubs de lectura infantils i, per als joves, neix el club Ficció 1518 amb una dinàmica de funcionament autogestionada. La programació inclou també propostes vinculades amb la pràctica de l’anglès i activitats familiars i infantils, com l’Hora del conte.

La inscripció a les activitats s’inicia el dimarts 15 de setembre a les 16 h i, per a la Formació i Tallers digitals, el dijous 17 de setembre. Trobareu tota la informació d’activitats i inscripcions www.granollers.cat/inscripcionsbiblioteques