El DNIT torna amb propostes d’oci nocturn i alternatiu per als joves

La nova programació proposa tres espectacles de màgica, música i teatre

17 de Gener 2019
+
L'entrada als espectacles és gratuïta

El Gra presenta la programació de DNIT, el programa dirigit a un públic jove-adult amb la intenció d'oferir un oci nocturn i alternatiu a la ciutat de Granollers. L’entrada als espectacles és gratuïta per a tothom. 

Per aquest trimestre el Gra ofereix tres espectacles de varietats: 

Màgia - Caminant per la màgia d'Eduard Juanola

Divendres 25 de gener, a les 21 h, al Gra.

Caminar per una corda fràgil: el fil que separa el que és possible del que és impossible. En el trajecte es poden veure efectes de màgia mental, estranyes habilitats, objectes curiosos i molts efectes d'il·lusionisme, tots barrejats amb una bona dosi d'humor i sorpresa. És un viatge sense perxa ni xarxa però fascinant, de la mà d'un il·lusionista dinàmic, actiu, proper i amb un estil de màgia original i particular. 

Música - Los Intocables de Mike LaMotta

Divendres 15 de febrer, a les 21 h, al Gra. 

El detectiu privat Mike LaMotta s'enfronta a un nou cas que el durà per molts dels paisatges musicals de la primera meitat del segle XX. Per això compta amb l'ajut d'un dandi passat de moda, d'un boxejador que ha viscut temps millors i d'un xaman tocat de l'ala. L'esperpèntica formació traslladarà als espectadors per la música folklòrica d'alguns racons del món. Una banda de jazz per a un cantautor solitari. 

Teatre - Paradigma de Bea Insa

Divendres 8 de març, a les 21 h, al Gra. 

Una executiva farmacèutica, estimulada per altes dosis d'alcohol i drogues, intenta salvar la seva carrera en una negociació a vida o mort amb una periodista massa tafanera que vol publicar un reportatge comprometedor reportatge sobre un medicament per a la depressió postpart. L'encarregada de netejar el despatx de l’executiva és una immigrant embarassada que ho donaria tot per mantenir la seva feina. Una mare primerenca pren el medicament comercialitzat per l'executiva, i experimenta els seus perillosos (i psicodèlics) efectes secundaris. Un entrellat de quatre personatges femenins que teixeixen juntes un relat coral.