Les trobades del col·lectiu gastronòmic Passa'm la recepta del Centre Cívic de Palou es dediquen aquest curs a la cuina tradicional i ràpida o fastgood.
Les cuineres i cuiners del grup posaran en comú tècniques i trucs per conservar brous, fumets, sofregits..., com una manera d'agilitar l'elaboració dels plats.
Després de la primera trobada diumenge, 4 de novembre, amb la cuinera Ada Parellada, l'activitat es reprèn al gener, amb la sessió "Entrepans sorprenents en un tres i no res" (dia 25). Les següents trobades seran "Fons de cuina: trucs i secrets" (22 de març) i "Cuina amb deshidratats" (24 de maig). Es faran al Centre Cívic Palou (pg. Dr. Fàbregas, s/n), a les 17.30 h.
L'activitat és gratuïta, però cal fer inscripció prèvia a: www.granollers.cat/centrescivics_inscripcions o apuntar-se de manera presencial a qualsevol dels centres cívics, en l'horari d’obertura. Les inscripcions s’obriran un mes abans de cada trobada.