Aquest dilluns dia 1 de juny a Can Muntanyola. Centre de Serveis a les Empreses s'ha fet la cloenda i el lliurament de diplomes als vint alumnes, d'entre 17 i 24 anys, que han participat en el programa Joves per l'ocupació i que han fet un curs d'auxiliar d'hoteleria de 300 hores impartit per Lola Garcia Oliver a l'Aula Culinària.
Mentre s'han format han fet una visita a Xocolates Granollers, de la mà de Joan Bonet, i a diferents productors de Palou (llet de la Granja Ventosa (Isidre Ventosa); pollastres de Lourdes Busquets; mel i oques empurdaneses del productor Josep Simon; i els productes de l'Hort de Palou (Joan Altimira). Properament iniciaran les pràctiques a diferents empreses:
Restaurants: Tàbata, La Peixera de Santa Carme, El Cuit, la Magrana, Can Pipa, Can Poal, La Noguera, La Milana Brasseria, Hotel Augusta, Sant Miquel Gastronòmic.
Escola Bressol: Els Rossinyols.
Fundació Apadis: El Gato Verde.
Tresmes ecoactiva: Menjadors escolars.
Aquest programa permet als joves rebre formació professional, fent pràctiques a les empreses per afavorir la inserció laboral. L'empresa municipal Granollers Mercat gestiona aquest programa des de fa quatre anys que compta amb una subvenció del SOC i del Fons Social Europeu.
Per cloure aquest acte, s'ha servit un pica-pica elaborat amb productes de Palou que hauran preparat els alumnes mateixos a l'Aula Culinària.