Es convoca el taller de tancament del Pla d’Implicació amb el Paisatge de Granollers

La sessió es farà el 12 de desembre de 18.30h a 20.00h al Museu de Granollers

10 de Desembre 2012

A l'octubre es va impulsar el procés participatiu del Pla d’Implicació amb el Paisatge de Granollers amb l’objectiu de convidar als ciutadans a debatre propostes per millorar la qualitat dels paisatges del municipi, així com la qualitat de vida de les persones. Durant el mes de novembre s’han treballat els objectius i estratègies pel paisatge de Granollers a través de diferents tallers sectorials. Entre els resultats preliminars destaquen l’interés per la salvaguarda de la imatge del Pla de Palou amb les seves explotacions agràries, la xarxa de camins rurals i la resta d’elements. Els participants han proposat la millora dels espais públics als barris fent-los més amables a la ciutadania mitjançant l’ús del mobiliari urbà i la vegetació convenient. En aquests tallers també s'ha destacat la importància de dur a terme una tasca educativa del paisatge entre escoles, associacions i altres col·lectius per garantir el seu reconeixement i apreciació social.

A partir d'aquí, el següent pas és elaborar les propostes i conclusions del Pla d’Implicació amb el Paisatge. Per això es convoca el taller plenari de tancament, que tindrà lloc el proper 12 de desembre de 18.30h a 20.00h al Museu de Granollers. La col·laboració dels ciutadans és molt important per crear de forma participativa les millors estratègies de gestió i intervenció dels paisatges de Granollers.

Per participar, us podeu inscriure a participacio@ajuntament.granollers.cat indicant el vostre nom i cognom i l’entitat que representeu o si veniu a títol personal. Recordeu que encara sou a temps de respondre la consulta sobre el paisatge de Granollers.