Busques feina?

El Servei Local d’Ocupació de Granollers Mercat et pot orientar i assessorar per aconseguir els teus objectius professionals

+

SI...

actualment no treballes i busques feina...

treballes, però vols millorar la teva ocupació...

busques formació per millorar la teva qualificació o vols aprendre un ofici…

t’incorpores per primera vegada al món del treball i necessites ajuda...

Primer pas: Accedir al nostre servei

Pots venir qualsevol dia de la setmana, de dilluns a divendres, de 8:30h a 14.30h, a la Masia Tres Torres i demanar entrevista amb un dels nostres tècnics/ques. Les entrevistes es programen diàriament en funció de la disponibilitat d'hores, per tant recomanem venir aviat.

Quina documentació has de portar?

 

  • Fotocòpia del DNI/NIE (obligatori)
  • Informe de vida laboral (obligatori)
  • Full d'inscripció a l'OTG-INEM actualitzat (obligatori)
  • Currículum Vitae (opcional, només si ja el tens fet)
  • Si escau, certificat de discapacitat

(Imprescindible per a programar l'entrevista)

Segon pas: Realitzar l'entrevista 

Introduirem el teu currículum a la nostra bases de dades i t'ajudarem a dissenyar el procés de recerca de feina més adequat a les teves necessitats.

El nostre servei està integrat a la Xarxa Xaloc de la Diputació de Barcelona, de manera que si no vius a Granollers et recomanem que revisis el llistat de Serveis Locals d'ocupació a la web  per veure quin és el que correspon al teu municipi.

I si ja estàs inscrit en algun altre servei vinculat aquesta xarxa, recorda que pots accedir a les nostres ofertes des de la mateixa web, o demanar uns trasllat d'expedient, si actualment vius i estàs empadronat a Granollers.

Tercer pas: Alta a la borsa de treball de Granollers

Un cop realitzada l'entrevista, passaràs a formar part de la borsa de treball del nostre servei. això et permetrà, entre d'altres coses, apuntar-te des d'internet a ofertes de treball, se't tindrà en compte des del nostre servei per vincular-te directament a les ofertes de treball, i podràs accedir als nostre espai Club de Feina i als nostres programes de millora de l’ocupació.

 

Quart pas: Consultar les ofertes de feina

Si tens accés a un ordinador amb connexió a internet, pots consultar les ofertes de la borsa de treball a través de la xarxa. Recorda que no cal tenir ordinador a casa, pots utilitzar els dels centres cívics, les biblioteques  o els del mateix club de feina.