Programa OIL Vallès Oriental: Promoure l'Ocupació a la Indústria Local

El programa Promoure l’Ocupació a la Indústria Local del Vallès Oriental (OIL) és una iniciativa que té tres objectius principals: reduir la taxa d’atur que afecta les persones que tenen especials dificultats per trobar un lloc de feina, potenciar el sector industrial del metall i indústries auxiliars, automoció i logística, com a motors de creixement de l’activitat econòmica i fomentar la col•laboració públicoprivada. La segona edició va finalitzar el 30 d'agost de 2017 i es preveu una nova edició per l'any 2018.

                                                                     

L’OIL està cofinançat per la Diputació de Barcelona i impulsat pel Consell Comarcal del Vallès Oriental i els ajuntaments de Granollers, Sant Celoni, les Franqueses del Vallès, Parets del Vallès, la Garriga, Montornès del Vallès, Montmeló, Cardedeu, Canovelles, la Roca del Vallès, Llinars del Vallès, Santa Maria de Palautordera, Sant Fost de Campsentelles, Vilanova del Vallès, Martorelles, Vallromanes, Caldes de Montbui, la Llagosta i la Mancomunitat de la Vall del Tenes. Posteriorment s’han adherit al projecte l’Agrupació d’Industrials del Baix Vallès (AIBV) i la Cambra de Comerç del Vallès Oriental.

QUÈ OFERIM ALS PARTICIPANTS?

Els participants a l’OIL són persones en situació d’atur de la comarca que reben formació i orientació per millorar les seves competències professionals i afavorir així la seva inserció laboral a les empreses del sectors descrits del Vallès Oriental.

QUÈ OFERIM A LES EMPRESES?

El programa incentiva la contractació dels treballadors participants amb ajuts a les empreses del sector del metall del Vallès Oriental, amb subvencions als contractes a temps complert amb una durada no inferior a tres mesos. En aquest link podeu consultar les bases vigents per acollir-se als ajuts

PER A MÉS INFORMACIÓ POSEU-VOS EN CONTACTE AMB:

Àrea de Desenvolupament Local- Consell Comarcal del Vallès Oriental

Tel. 93 860 07 02 / 93 860 10 71

poil@vallesoriental.cat

Granollers Mercat- Ajuntament de Granollers

Tel. 93 861 13 90

feinagm@ajuntament.granollers.cat

Àrea de Dinamització Econòmica- Les Franqueses del Vallès

Tel. 93 844 30 40

dinamitzacio@lesfranqueses.cat

 

I a qualsevol dels Serveis Locals d’Ocupació dels municipis adherits

 

Amb el suport i la col·laboració de: