Comencen les inscripcions als cursos i tallers dels centres cívics

Fins al 2 de febrer

15 de Gener 2018
+
Una de les novetats de la temporada: el curs d'introducció a la meteorologia i la climatologia

Als centres cívics pretenem que la gent aprofiti el seu temps de lleure per aprendre coses noves, i per això volem proposar tot un seguit d’activitats interessants de cara la nova temporada, que començarà al mes de febrer i acabarà al juny.

El període per inscriure’s s’obrirà el 15 de gener (a partir de les 16 h) i hi haurà temps fins al 2 de febrer de 2018.

L'oferta formativa s'organitza, com sempre, en cinc grans àrees temàtiques. En salut i creixement personal tornen els cursos de mindfulnessi d’hipopressiusi, com a novetats, el d’olis essencials per al benestar i el «Cuida’t, mou-te i juga: gimnàstica de manteniment». En expressió i creativitat, es proposa un curs molt original de creació poètica, un d’aquarel·la per a principiants i el «Femme teatre», entre d’altres. També es torna a programar el curs de pintura sobre fotografia.

Dins de terra i fogons, les novetats són les següents: introducció a la meteorologia i la climatologia, iniciació al senderisme, plats asiàtics amb curri, baos i gyozas, bojos pel pa i els tradicionals tallers de «Tocats pel dolç» (coca de llardons, decoracions amb xocvolata i mones de Pasqua). Novament, també es proposa un curs d’iniciació a la cuina. A l'àrea de cultura digital, s’ofereixen novament cursos d’informàtica bàsica i iniciació a Internet, correu electrònic, retoc d’imatges, disseny de forma fàcil i com comprar per Internet.

Per últim, dins de l’àrea de recursos s'ofereixen nous cursos com el de conversa en francès, cistelleria, interpretació de mapes o estilisme. També es torna a programar el tea & conversation, vuit sessions mensuals de conversa en anglès.

Hi ha molt altres cursos i tallers, i la programació sencera es pot consultar al ja tradicional llibret d'activitats o a la pàgina de Facebook dels centres cívics. Cal recordar que els cursos gestionats directament per la Xarxa de Centres Cívics es podran pagar amb targeta bancària.

 

Les inscripcions es podran fer de forma presencial a qualsevol dels centres cívics fins al 2 de febrer, i també en la modalitat en línia a través de l'adreça www.granollers.cat/centrescivics_inscripcions