Nous cursos per aprendre i passar-s'ho bé a l'estiu

Inscripcions de l'1 al 19 de juny!

26 de Maig 2015
+

Com cada any, la Xarxa de Centres Cívics de Granollers té a punt una variada oferta de propostes formatives, organitzada per temàtiques, per als mesos de juny i juliol. Els cursos de cant de mantres i el de gimnàstica hipopressiva són dos exemples dins l'apartat de salut i creixement personal. Un taller de pintura a l'aire lliure i un de cistelleria formen part de l'oferta d'expressió i creativitat. Un curs per aprendre a cuinar per a una sola persona i un altre per fer sopars informals d'estiu s'ofereixen dins l'apartat de cuina. I un taller per aprendre els passos bàsics per reciclar un moble vell i un per aprendre a fer-se un vestit d'estiu són exemples dins la temàtica de tecnologia i recursos.

Per informar-se de l'oferta formativa, es pot consultar el llibret d'activitats o accedir al cercador de cursos de la web. El període d'inscripció és de l'1 al 19 de juny, de manera presencial a qualsevol dels centres cívics de la ciutat, o en línia a www.granollers.cat/centrescivics_inscripcions

Enguany, a més de la formació, la Xarxa de Centres Cívics oferirà sis espectacles a les nits d'estiu dins el lema "Centres Cívics...d'una nit d'estiu!". Un monòleg, un espectacle de dansa oriental, una sessió de cinema retro a la fresca, un espectacle d'improvisació teatral, una nit de màgia i una ballada de swing formen la programació d'oci nocturn de la xarxa. 

Més informació: www.granollers.cat/centrescivics