Del 7 al 25 de setembre, inscripcions als nous cursos 2015-2016

T'informem de les novetats en les propostes socioculturals!

23 de Juliol 2015
+

A centres cívics la màquina no s'atura, i per això et volem deixar prou temps per consultar tot un seguit de noves activitats que proposem de cara la nova temporada, que començarà al mes d'octubre i acabarà al febrer! 

El període per inscriure’s s’obrirà el 7 de setembre (a partir de les 16.00 h) i hi haurà temps per inscriure's fins al 25 del mateix mes. 

L'oferta s'organitza en cinc grans àrees temàtiques. En salut i creixement personal, destaca el curs de microgimnàstica, i continuen el curs de gimnàstica hipopressiva i el de ioga; també es farà un curs de mood food (cuina per a la felicitat) i un curs exprés (d’una sola sessió) sobre com fer una compra saludable. En expressió i creativitat, es proposa novament el curs Sempre he volgut escriure; també un curs per millorar la tècnica vocal (amb integrants del grup coral In Crescendo), un d’iniciació a l’urban sketching (dibuix realitzat in situ de manera ràpida), i un de joieria amb llavors. 

Dins de terra i fogons, destaca el curs d’Iniciació a la cuina, amb molt d’humor, el de Cuina com la iaia, un seguit de cursos express (Elaboració de pasta fresca, Conserves de tardor i postres saludables d’hivern) i cursos de cuina nadalenca d’una sola sessió (Nadal vegetarià, Nadal gurmet i Nadal low cost). En cultura digital, s’ofereixen novament cursos d’informàtica bàsica i iniciació a Internet, i píndoles formatives de una hora i mitja, per a persones amb més coneixements sobre noves tecnologies; també s’ha organitzat un taller de dues sessions d’introducció a les impressores 3D. 

Per últim, dins de l’àrea de recursos, tornen els de conversa en anglès i el curs per treure partit de la vostra màquina de cosir. També s’ofereix un curs per parlar en públic amb confiança i un de cuina en alemany. 

Hi ha molt altres cursos i tallers: la programació sencera es pot consultar al ja tradicional llibret d'activitats i serveis

Les inscripcions es poden fer de forma presencial a qualsevol dels centres cívics fins al 25 de setembre, i també en la modalitat on-line a través de l'adreça www.granollers.cat/centrescivics_inscripcions