Del 29 de maig al 16 de juny, inscripcions als cursos i tallers d'estiu

T'informem de les propostes més originals!

08 de Maig 2017
+

S'acosta l'estiu, però no heu perdut les ganes de fer coses profitoses en el vostre temps de lleure? Als centres cívics la màquina no s'atura, i per això us proposem que consulteu tot un seguit de noves activitats que proposem de cara la nova temporada estiuenca, que tindrà lloc durant el mes de juliol de 2017.

El període per inscriure’s s’obrirà el 29 de maig (a partir de les 16.00 h) i hi haurà temps per inscriure's fins al 16 de juny. 

L'oferta s'organitza en cinc grans àrees temàtiques. En salut i creixement personal, destaquen els cursos de Coaching nutricional d'estiu, Introducció a l'acroioga o Hipopilates. En expressió i creativitat, el de Shibori (tècnica d'estampació japonesa), Pintura sobre fotografia, i es torna a proposar el taller de samba, la dansa brasilera per excel·lència. 

Dins de terra i fogons, tenim el taller d'Aigües i sucs detox, el Tast de gintònics, Esmorzars saludables, Finger food, Refresca't a la cuina o Hamburgueses vegetals. Per últim, dins de l’àrea de recursos, es farà francès per a viatgers, com fer una maleta de viatge eficient (amb el mètode marie Kondo), i dos tallers per fer-se una lletra lluminosa i un vestit de platja.

Aquestes són algunes de les novetats, però hi ha molt altres cursos i tallers, la programació sencera dels quals es pot consultar al ja tradicional llibret d'activitats i serveis, en format paper (que e strobarà als diferents equipaments municipals) o en el document que e spot descarregar en aquesta notícia, a sota. Les inscripcions es podran fer de forma presencial a qualsevol dels centres cívics fins al 16 de juny, i també en la modalitat on-line a través de l'adreça www.granollers.cat/centrescivics_inscripcions

Activeu-vos aquest estiu: us esperem a les inscripcions!