Del 9 al 27 de setembre, inscripcions als nous cursos d'octubre a febrer

T'informem de les novetats en les propostes socioculturals!

22 de Juliol 2013
+

Els centres cívics tanquem durant el mes d'agost. Però la màquina no s'atura, i et volem deixar  prou temps per consultar tot un seguit de noves activitats que proposem de cara al nou període, el qual començarà al mes d'octubre i acabarà al febrer. 

El període per inscriure’s s’obrirà el 9 de setembre (a partir de les 16.00 h) i hi haurà temps per inscriure's fins el 27 del mateix mes.

Com ja és costum, l'oferta s'organitza en quatre àrees temàtiques. En salut i creixement personal, destaca el curs d'Introducció a l'osteopatia energètica, i continuen els cursos de ioga sivananda i la cuina del ioga; també es farà un curs per aprendre a afrontar les adversitats en positiu. En expressió i creativitat, es proposa una introducció a l'harmònica de blues, un curs per fer-te el teu propi teler, cant gospel o els tallers a l'entorn del món scrap (agenda de notes i telèfon, miniàlbum de sorpreses i felicitacions de Nadal); també un curs per fer-te el teu propi puf de ganxet. 

Dins de terra i fogons, destaca el curs d'iniciació “Perd la por a la cuina”, amb molt d'humor, Cuina com la iaia, pastisseria francesa, coques salades i, dins del cicle “Tocats pel dolç”, dos cursos d'una sessió per començar a preparar gastronòmicament el Nadal: una de torrons i una per aprendre a fer el tortell de Reis; també es faran tres sessions de maridatge amb formatges. I a tecnologia i recursos, es torna a oferir el curs de bricolatge de supervivència, o un curs per reciclar i transformar la teva pròpia roba. Torna novament la formació en noves tecnologies (cursos d'iniciació i píndoles especialitzades) i la iniciació a la fotografia digital.

A la dreta hi ha adjunta l'agenda sencera d’activitats i serveis. Remena i tria!

Les inscripcions es poden fer de forma presencial a qualsevol dels centres cívics fins el 27 de setembre, i també en la modalitat on-line a través de l'adreça www.granollers.cat/centrescivics_inscripcions