Cloenda del 1r trimestre del programa AFIS Pediàtric 2015 – 2016

Va tenir lloc al GRA dimecres 16 de desembre

18 de Desembre 2015
+

El passat dimecres 16 de desembre va tenir lloc la tercera sessió educativa de famílies i nens/es participants en aquesta segona edició de l'Afis Pediàtric, que va acollir una vintena de nens i nenes i les seves famílies.

Aquest taller dedicat a "La importància d’estar en moviment" va tenir com a objectiu donar a conèixer els principals beneficis de l’activitat física, tant per als nens i nenes com per a les seves famílies. Després d’una exposició dels continguts, adaptada al grup d’infants i famílies, van gaudir, de manera conjunta, d'una sessió d’activitat aeròbica i d’estiraments. La sessió va ser molt satisfactòria i amb un grau de participació molt elevat dels participants.

Amb aquesta sessió es tanca l’activitat del primer trimestre del programa, el qual va començar al mes d’octubre; des de aleshores els infants assisteixen a dues sessions pràctiques d’activitat física a la setmana i han participat, juntament amb les seves famílies, a tres tallers educatius: "Presentació del programa AFIS Pediàtric", "Alimentació saludable, racions i mètodes per cuinar" i aquest darrer sobre "La importància d’estar en moviment".