Xerrada informativa sobre la nova programació neurolingüística

Models, habilitats i tècniques comunicatives per comprendre la realitat i aconseguir objectius

16 de Setembre 2008

Avui, a les 20 h i al Centre Tecnològic i Universitari de Granollers (CTUG, al c. de la Mare de Déu de Montserrat, 36), es presentarà la cinquena edició del practitioner i la quarta edició del màster en programació neurolingüística (PNL). Es farà amb una xerrada informativa, a càrrec de Xavier Guix i Francesc Serra, psicòlegs i formadors d'Espai Sinàptic.
La nova programació neurolingüística començarà el proper 10 d'octubre i acabarà el 13 de juny de l'any que ve. S'impartirà en nou mòduls, una vegada al mes, divendres de 19 a 22 hores i dissabtes de 10 a 14 i de 16 a 20 hores. (Preu: 1.265 euros. Matrícula: 60 euros, gratuïta per a antics alumnes de PNL).
(Per a més informació i inscripcions, cal contactar amb el CTUG, al telèfon 93 538 12 00, a l'adreça electrònica info@ctug.cat o al web www.ctug.cat).

La PNL és un conjunt de models, habilitats i tècniques comunicatives per pensar, actuar i sentir  que ajuden a desenvolupar capacitats d'observació i comprensió de la realitat. Tot plegat, per facilitar la consecució d'objectius personals i relacionals.