Segona sessió informativa del nou postgrau en DCC

El curs s'impartirà, a partir del mes que ve, al Centre Tecnològic i Universitari de Granollers (CTUG)

16 de Setembre 2008

 Aquest dimecres, 17 de setembre, a les 19.30 h, el CTUG (c. de la Mare de Déu de Montserrat, 36), acollirà la segona sessió informativa sobre el postgrau en Desenvolupament Cultural Comunitari (DCC). Es tracta de la tercera edició del programa formatiu que organitzen la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i l'Ajuntament i el Centre Tecnològic i Universitari de Granollers. En total, 200 hores de formació, que s'impartiran des del proper 22 d'octubre i fins al 17 de juny de l’any que ve, els dimecres i un divendres, de 17 a 21 hores, al CTUG.
La matrícula es pot formalitzar fins al 30 de setembre a la UAB. El preu és de 1.250 euros (més informació: www.dccgranollers.info).

El Desenvolupament Cultural Comunitari (DCC) és una metodologia basada en la cultura com a vehicle per dinamitzar i canalitzar processos de transformació social d'una comunitat. L'objectiu és dinamitzar, canviar, debatre i fer sentir la seva veu. Tot plegat, a partir del reconeixement, l'impuls i l'enfortiment  de les capacitats comunicatives i transformadores de les expressions i els processos artístics.