Participa al blog o vine als tallers de l’Agenda 21 Local de Granollers

Fins al 29 d'octubre es pot participar al blog de l'Agenda 21

26 de Setembre 2008

L'Agenda 21 Local és un pla estratègic pel municipi, fruit del diàleg entre l'Ajuntament, la ciutadania i els sectors econòmics i socials, per reduir impactes sobre el nostre medi, per protegir els recursos i el patrimoni natural. Les persones que vulguin fer aportacions a favor d'un progrés compatible amb les necessitats de la ciutat, els seus habitants i la qualitat del medi, poden participar fins al 29 d'octubre al blog de l'Agenda 21 a través del web municipal.

S'ha ampliat el termini de tancament del blog  fins el 29 d'octubre mentre es fan els tallers participatius, que consensuaran les propostes a partir del debat en grups de treball sobre recursos energètics, gestió de l'aigua, fluxos residuals, protecció d'espais naturals, mobilitat, salut, cooperació i solidaritat, governabilitat, participació ciutadana i economia local.

Per participar en els grups de treball, us podeu inscriure des del blog, o bé contactar amb el Servei de Medi Ambient i Espais Verds de l'Ajuntament de Granollers (Tel. 93 860 32 06, a/e: A21L@ajuntament.granollers.cat). Entre els participants en el blog es sortejarà un sopar a la Fonda Europa per a dues persones.