Museu de Granollers: agenda d'activitats d'octubre

Oberta la inscripció al curs "Fem una escultura prehistòrica"

29 de Setembre 2010
+

 

Aquest dissabte, 2 d'octubre, es presenta un nou Barret de les històries, amb el conte titulat La dona de pedra, dedicat a l'escultura femenina de la façana de Can Blanxart, a dos quarts de 7 de la tarda davant del museu.

El Balcó, l'espai que dóna a conèixer les peces més singulars del fons d'art del museu, exhibirà una escultura neolítica, el menhir de Canovelles, a partir del dia 15 d'octubre. La peça es presentarà al públic amb una actuació musical de mim i clown a càrrec d'Antoniu titulada Involució (dia 15, 21 h).

En l'àmbit de formació, l'equipament proposa noves píndoles, en aquesta ocasió, de creativitat. Fem una escultura prehistòrica és el títol del taller que es farà durant el mes de novembre, en el qual s'observaran peces de la prehistòria i cadascú crearà una escultura, que podrà ser una venus, un baix relleu o un menhir. La inscripció al curs, coordinat per Eva Canal, llicenciada en belles arts, es pot formalitzar durant el d'octubre al Museu.

D'altra banda, continuen els itineraris per descobrir la ciutat del passat, amb dues noves edicions de la ruta medieval (10 d'octubre) i modernista (31 d'octubre). Cal inscripció prèvia i el punt de trobada és a les 12, davant del museu. Més informació, reserves i inscripcions, al tel. 93 842 68 41.

Aquest mes també es presentarà Vacca. Entre la destresa i el desastre, llibre sobre l'artista granollerí Vicens Vacca (dia 23) i les obres amb guardó del Premi de Pintura La Mútua (dia 22).