Les biblioteques de Granollers repeteixen col·laboració amb la Marató de TV3

L'any passat hi van participar 500 persones i es van recollir 1.300 euros

29 de Octubre 2010
+

Les biblioteques de Granollers col·laboren per tercer any consecutiu amb la Marató de TV3 a través de la recollida i venda de llibres de segona mà aportats pels ciutadans i ciutadanes. El punt de recollida serà el vestíbul de les biblioteques de Can Pedrals i Roca Umbert, entre els dies 2 i 30 de novembre. Del 13 al 18 de desembre, els llibres es vendran, en aquests mateixos espais i el dia de mercat, dijous 16, a la Porxada, al preu simbòlic d'1 €.

L'any passat, la participació de les biblioteques de Granollers a La Marató va permetre la recollida de prop de 1.323 €, amb la venda de 1.200 llibres aportats per mig miler de persones.  

Enguany, La Marató es dedica a les lesions medul·lars i cerebrals adquirides. Aquestes lesions es produeixen de manera sobtada, en pocs segons canvia de manera radical la vida d’una persona, de la seva família i del seu entorn. La rehabilitació funcional i neuropsicosocial són les eines clau perquè els afectats s’adaptin a la seva nova realitat i arribin a ser el màxim d’independents possible. La investigació, finalitat d'aquesta marató, és l’esperança per a tots els afectats.