Ja ha sortit el programa de sortides del Museu de Ciències Naturals La Tela de primavera-estiu

Aquest cap de setmana, sortides per observar el cel al Corredor i el riu Besòs-Can Cabanyes

31 de Març 2009
+

 La Tela, el Museu de Ciències Naturals de Granollers, proposa diverses activitats de descoberta de l’entorn els mesos d'abril, maig, juny i juliol, incloses al programa Les sortides del Museu.

Divendres que ve, 3 d'abril, l’activitat consistirà a observar, de nit, el planeta Saturn i els seus anells (aquest any, quasi invisibles), els cràters de la lluna i les constel·lacions, des del Corredor. L'hora de trobada serà les 9 del vespre.
El dissabte, dia 4, es proposa una sortida matinal ornitològica i inspecció del riu Besòs a Can Cabanyes. L'hora de trobada serà a dos quarts de 10. 
Diumenge dia 19, l'excursió, de tot el dia i trobada a les 9 del matí,  porta per títol La Catalunya volcànica. Olot, Castellfollit de la Roca,Sant Joan les Fonts són museus a l’aire lliure que expliquen la història d’un vulcanisme geològicament recent. El punt de trobada de les sortides, guiades per experts en cada matèria, és el mateix Museu de Ciències Naturals (Francesc Macià, 51, Granollers). Les places són limitades. 
Fins al mes de juliol, la resta de sortides són: Orquídies d’Osona i el Montseny, Un cel de primavera esplèndid, Congost viu. Matinal per conèixer la fauna d’aquest riu, La fauna dels nostres rius i El cant dels insectes (us adjuntem el programa sencer més avall).
Per més informació i reserves, tel. 93 870 96 51 – www.museugranollersciencies.org