Comencen les inscripcions per les III Jornades de cultura de pau

Versaran sobre Educació i Pau i es realitzaran a Can Jonch. Centre de Cultura per la Pau

30 de Octubre 2008

A partir de l'1 de novembre es poden realitzar les inscripcions a les III Jornades de cultura de pau, que tindran lloc els dies 28 i 29 de novembre a Can Jonch. Centre de Cultura per la pau.  Aquest espai acollirà una taula rodona, una conferència i un taller, sota el títol Educació i Pau. Aquesta és la  temàtica de les III Jornades de cultura de pau, que tindran l’aportació de dues experiències d’instituts d’ensenyament secundari de la comarca i la participació de Manuel Dios, director del Seminario galego de educación por la paz i d'un membre del Programa d’educació per la pau de l’Escola de Cultura de pau de la Universitat Autònoma de Barcelona. Per assistir-hi, cal fer inscripció prèvia perquè les places són limitades, tot i que la participació és gratuïta. Es pot fer per mitjà del web municipal (www.granollers.cat) o a Can Jonch. Centre de Cultura per la pau (c. del Rec, 19, telèfons 93 870 37 50 i 93 870 67 61). L’Ajuntament organitza aquestes activitats amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

Programa:

Divendres 28 de novembre
17 h L’educació de la coherència i de l’actitud crítica i propositiva, amb l’aportació de dues experiències d’instituts d’ensenyament secundari de la comarca.

19 h Conferència a càrrec Manuel Dios, director del Seminario galego de educación por la paz.

Dissabte 29 de novembre

De 10 a 13 h Taller Educar per la pau des de la comprensió del conflicte,amb un membre del Programa d’educació per la pau de l’Escola de Cultura de pau de la UAB.