Aquest dissabte, activitats amb motiu del Dia Internacional de l'Alzheimer

Organitzades per la delegació comarcal de l'AFAB

02 de Octubre 2008

Per al proper 4 d'octubre, entre les 17 i les 21 hores i a la plaça de la Porxada,  la delegació comarcal de l'Associació Familiars Alzheimer Barcelona (AFAB) ha organitzat diverses activitats, amb el suport de l'Ajuntament. Un programa per sensibilitzar la ciutadania sobre la problemàtica personal i familiar que genera aquesta malaltia, per reflexionar sobre la dependència i l'experiència de tenir cura d'una persona i per donar a conèixer l'entitat com a col·lectiu de suport als afectats del Vallès Oriental. Tot plegat, amb motiu de la commemoració, el passat 21 de setembre, del Dia Internacional de l'Alzheimer.
L'AFAB és una associació de familiars de malalts, creada l'any 1987, que dóna suport professional i voluntari als afectats. A més, treballa per millorar el compromís social, polític i mèdic entorn l'Alzheimer, una malaltia degenerativa en augment que provoca el deteriorament progressiu de les capacitats de la persona afectada.

Aquest és el programa d'activitats previst per a aquest dissabte:

17 h. Taula informativa de l'AFAB (tota la tarda). 

Mostra d'activitats d'estimulació cognitiva i tallers de formació per a adults.
Taller de balls de saló.

19 h. Presentació i projecció d'un curtmetratge sobre l'Alzheimer, "Els peixos del riu Leteo", de Pere Vila, Emma Vilarassau i Josefina Espinosa.

21 h. Col·loqui amb Pere Vila i alguns professionals vinculats a l'àmbit del tractament de les demències.