Xerrada sobre beques i ajuts universitaris, avui al Gra

Dins del cicle "Informa-te'n i fes camí" de l'Oficina Jove de l'equipament de Joventut

15 de Març 2017
+
L’Oficina Jove del Vallès Oriental organitza fins al juliol el cicle de xerrades “Informa-te’n i fes camí”, amb continguts dels àmbits associatiu, acadèmic, de lleure, mobilitat, solidaritat i cooperació internacional.
 
Aquest mes de març s’han programat dues sessions: la primera, avui dimecres, 15 de març, abordarà les beques i els ajuts universitaris, tipus que se'n convoquen, els terminis i com s’han de sol·licitar. Anirà a càrrec de tècnics de l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i Recerca de la Generalitat (AGAUR); la segona, el dia 29 de març, parlarà del nou decret del lleure. Formadors d’Educa, escola de professions educatives, socials i culturals, explicaran les novetats del decret, en una xerrada per a les entitats de lleure, esportives i que treballen amb infants i joves. 
 
“Vull treballar de monitor, com ho he de fer?”, és el títol de la xerrada que es farà el dia 19 d’abril. Adreçada a joves a partir de 18 anys, es parlarà dels requisits, habilitats i competències que demana el mercat laboral. Seguint en l’àmbit laboral, la sessió de maig donarà pistes als joves que vulguin treballar a l’estiu, sobre recerca de feina i els sectors amb més demanda. A “Viatjar low cost”, el 24 de maig, la viatgera Celia López compartirà fórmules i recursos per viatjar de manera econòmica. El 14 de juny, la també viatgera Núria González explicarà la seva experiència per Sud- amèrica i Mèxic amb motxilla.I el 12 de juliol, la darrera xerrada farà una aproximació a les entitats de lleure, sobretot, a la tasca que desenvolupen els monitors i monitores.
 
Totes les xerrades són gratuïtes i sense inscripció prèvia. Es faran a les 6 de la tarda al Gra (pl. Església, 8).