Aquest dissabte, inauguració de l'exposició "Artefactes" de Mónica Rikić al Museu de Granollers

Forma part del Projecte Womart de reivindicació del talent femení en les arts visuals impulsat per la Xarxa Transversal

12 d'Abril 2018
+
L'artista barcelonina Mónica Rikić exposa "Artefactes" al Museu fins a final d'abril

Aquest dissabte, a les 8 del vespre, el Museu de Granollers inaugurarà l'exposició "Artefactes" emmarcada al Projecte Womart, una iniciativa encaminada a reconèixer el talent femení en les arts visuals i fomentar la igualtat de gènere en totes les disciplines artístiques visuals.  

Coincidint amb el Dia Mundial de l'Art, Granollers i la resta de ciutats que participen en aquesta iniciativa impulsada per la Xarxa Transversal i que ha comissariat associació d'art urbà Rebobinart presentaran les respectives exposicions, deu en total.  

Mónica Rikić (Barcelona, 1986), l'artista que exposa a Granollers, presenta "Artefactes", una mostra que consta de 4 peces que ens interpel·len com a generadors i espectadors únics i individuals d'obres pictòriques, en què el concepte d’autoria es transforma. Rikić centra el seu treball en el codi, l'electrònica i els objectes no digitals per crear obres interactives, emmarcades com jocs experimentals. L'interès de l'artista és la desjerarquització de les relacions tradicionals en l'art. Proposa  descobrir i experimentar nous espais mitjançant petites interaccions d’objectes, per demostrar la influència de l'ús de les noves tecnologies en la manera que tenim d'experimentar l'art i la vida. 

"Artefactes" es podrà visitar fins al dia 29 d'abril a l'Espai Obert del Museu de Granollers.