Viu la primavera als centres cívics amb propostes de música, tallers i poesia

Els equipaments socioculturals organitzen activitats a cadascun dels cinc equipaments entre els dies 16 de maig i 8 de juny

13 d'Abril 2018
+
La Xarxa de Centres Cívics engega de nou el programa Viu la primavera amb propostes originals per gaudir d'aquesta estació als equipaments socioculturals. Són cinc activitats de tallers, poesia, música... adreçades al públic adult, entre els dies 16 de maig i 8 de juny, gratuïtes i amb inscripció prèvia. 
 
Els tallers que es proposen són tres: aprendre a elaborar xampú natural sòlid amb Alba Guiluz de l'associació Botànica (4 de maig, Centre Cívic Palou), vermut amb la tallerista i investigadora Sandra Saura (16 de maig, Centre Cívic Jaume Oller) i una master class de ioga i mantres amb Carme Nalini, del centre de ioga Narayoga (8 de juny, Centre Cívic Can Gili). Cal fer inscripció prèvia per a tots tres: del 16 al 26 d'abril, del 16 d'abril al 10 de maig i a partir del 28 de maig, respectivament. 
 
El programa inclou dues activitats més, de poesia i música, d'entrada lliure: una acció poètica i recital DO de la mà de l'associació d'agitació cultural i comunitària L'Eixida (25 de maig, Centre Cívic Nord) i un concert amb la cantant guineana Nakany Kanté de cultura mandinga (1 de juny, pl. de Joan Oliver, Can Bassa).
 
Més informació i inscripcions, http://www.granollers.cat/centrescivics