Una dotzena de tallers a la nova edició del programa Etcètera per a nois i noies de 12 a 16 anys

Aquest mes acaba la 2a edició, que ha tingut més de 80 inscrits, i al febrer comença la tercera

11 de Gener 2018
+
 Els nois i noies de 12 a 16 anys poden apuntar-se a algun dels tallers inclosos a la 3a edició de l'Etcètera, el programa impulsat per l'Ajuntament de Granollers el curs passat, adreçat als joves d'ESO que disposen de la tarda lliure per fer activitats lúdiques i formatives.
 
L'oferta inclou una desena de tallers: danses urbanes, creació literària, programació informàtica Processing,fotografia, circ, cultura hip-hop i rap, creació d'un còmic, juguem al Museu (creació d'un joc de taula amb àudios i vídeos per a aficionats a les manualitats i la tecnologia), mobilitat en bicicleta i taller audiovisual de creació d'una pel·lícula.  
 
La novetat d'enguany són els Binomis, dos espais oberts als joves de la ciutat que s'ubicaran al Centre Cívic de Can Bassa i a l' institut Marta Estrada, al barri del Congost, on nois i noies podran fer estudi assistit i tallers lligats a la cultura popular ( Can Bassa), i a l'esport, sobretot cooperatiu (Congost). 
 
La segona edició de l'Etcètera es tanca aquest gener amb més de 80 inscrits i 7 tallers fets, alguns dels quals continuaran a partir de febrer: fotografia, al Museu; bicicleta, amb Granollers Pedala; programació informàtica (club de makers); i escriptura, a la Biblioteca Roca Umbert. Ekilibris, de circ i acrobàcies, i danses urbanes també han tingut una bona acollida. Està previst presentar ben aviat mostres del resultat dels tallers, de manera presencial o a través de la pàgina web del Gra.     
 
Les inscripcions es podran fer fins al 21 de febrer en aquest enllaç , i també de manera presencial al Gra. 
 
Per a les activitats Binomis de Congost i Can Bassa, els nois i noies també s'hi poden apuntar anant-hi el primer dia de taller.