Un tast de vi de la DO Alella per promoure la seva comercialització a Granollers

9 cellers i elaboradors de vins participen en una degustació adreçada a clients especialitzats

01 de Juliol 2016
+

Dilluns vinent, 4 de juliol, a les 7 de la tarda al Pati del Museu de Ciències Naturals de Granollers, tindrà lloc un tast de vi de la DO Alella per a clients especialitzats. Aquesta sessió, que s'ofereix a restaurants, bars i botigues especialitzades de la ciutat, té per objectiu donar a conèixer i posar en valor la DO a la qual pertany Granollers des de fa més de 2 anys. L'any 2013 es va aprovar l'ampliació del territori de la Denominació d'Origen Alella i 10 municipis, entre ells Granollers, es van adherir als 18 ja existents. Els vins de la Denominació d'Origen Alella es conreen i elaboren a diversos municipis de tres comarques (Maresme, Vallès Oriental i Barcelonès ) i inclou 9 cellers. Aquesta DO és la més petita de Catalunya i de l'Estat, comprèn 227 hectàrees, però és una de les més antigues amb 63 anys d'història.

A l'acte, organitzat per l'Ajuntament, el Consorci DO Alella, el Consell Regulador, el Gremi d'Hostaleria del Vallès Oriental, i el col·lectiu Cuina VO, hi participaran 9 cellers i elaboradors, presentant els seus productes vinícoles i explicant les seves peculiaritats i les varietats amb què treballen. Els participants són Alella Vinícola, Alta Alella, Altrabanda, Bouquet, Can Roda, Oriol Artigas, Quim Batlle, Parxet i Testuan. Abans del tast es farà una introducció a la DO Alella de la mà d'Andreu Francisco, president del Consorci DO Alella, Joaquim Batlle, president del Consell Regulador DO Alella i David Vázquez, president del Gremi d’Hostaleria del Vallès Oriental. A més, el Gremi d'Hostaleria del Vallès Oriental i el col·lectiu Cuina VO complementaran el tast oferint una petita degustació de plats als assistents.

Per inscriure's cal trucar a Can Muntanyola (tel. 93 861 47 83)

Fulletò de promoció