Tot a punt per a les representacions finals del projecte Tots Dansen!

Tres instituts granollerins participen a la 6a edició d'aquest projecte de dansa contemporània

14 de Maig 2018
+
El treball de la coreògrafa Constanza Brncic amb els alumnes s'ha allargat per espai d'un trimestre.
Demà dimarts, 15 de maig, es dona el tret de sortida a les representacions finals al Teatre Auditori de Granollers del projecte Tots Dansen, que enguany oferirà 4 funcions els dies 15, 16, 17 i 18 de maig a les vuit del vespre.
 
L’espectacle de dansa contemporània compta amb més de 600 joves de nou instituts de la comarca, tres dels quals, de la nostra ciutat: Marta Estrada, Celestí Bellera i Escola Municipal del Treball. Un joves que han estat part activa del projecte des que va començar a treballar-se als instituts ja que, a banda de protagonitzar les peces de dansa de l’espectacle, han format part del procés de creació a través de textos i vídeos sobre els racons preferits de la seva ciutat.
 
Constanza Brncic, acompanyada de professors dels sets centres participants i ballarins professionals, ha estat la coreògrafa encarregada de crear aquest espectacle fent, en tot moment, partícips als alumnes perquè se sentin seves les peces de dansa i puguin gaudir-ne al màxim.
 
El projecte, promogut per la Xarxa Transversal i el Mercat de les Flors, i impulsat a la comarca per l’Associació Cultural i el Teatre Auditori de Granollers, arriba a la sisena edició complint el seu principal objectiu: apropar el llenguatge del moviment i la dansa contemporània al públic jove, per esdevenir una eina educativa, i una vivència i experiència positiva, tant de manera individual com col·lectiva.
 
Dies de les funcions
 
15 de maig: Institut Baix Montseny (Sant Celoni), Institut Marta Estrada (Granollers)
 
16 de maig: Eugeni Xammar (l’Ametlla del Vallès), Institut El Vern (Lliçà d’Avall)
 
17 de maig: Institut Lauro (les Franqueses del Vallès), Institut Bellulla (Canovelles), Institut Domus d'Olivet (Canovelles)
 
18 de maig: Institut Celestí Bellera (Granollers), Institut Escola Municipal del Treball (Granollers)
 
Durada aproximada: 60 min