Tot a punt per a la nit més màgica

La comitiva dels Reis d'Orient sortirà de Roca Umbert a dos quarts de 6 de la tarda i és previst que arribi a les 8 a la Porxada, on Ses Majestats rebran els infants granollerins

05 de Gener 2018
+
El rei blanc, en un moment de la cavalcada de l'any passat
Avui arriba el colofó de les festes, la visita dels Reis d'Orient als nens i nenes de Granollers.
 
Tots els infants estan convidats a acostar-se a Roca Umbert a la khaima de Ses Majestats a les 5 de la tarda, per tal de despertar-los amb l'ajuda de sonalls i picarols. A dos quarts de 6,  la comitiva reial es posarà en marxa encapçalada per unes joguines articulades de grans dimensions. Carrosses reials, de regals, el carbó, patges fogoners, amb escales, ciclistes i, com a novetat, el patge Picarol, començaran el seu recorregut per la ciutat, pels carrers de Lluís Companys, Camp de les Moreres, Francesc Macià, carretera amunt fins al c. Ramon Llull i Rafael de Casanova.
 
A la plaça de la Constitució, Ses Majestats deixaran les carrosses i continuaran a peu pel c. Roger de Flor, pl. de la la Caserna, Santa Anna i fins a la Porxada, on és previst que arribin a les 8 del vespre. 
 
Escoltes de Granollers, Colònies de Sant Esteve, Esplai Guai de Palou, Xarxa de Centres Oberts, Granollers Pedala, Dames de Foc i Correus participen a la cavalcada.
 
A la Porxada els rebrà el Consell dels Infants, format per nens i nenes de 5è i 6è de les escoles de la ciutat, i també l'alcalde, que els lliurarà la clau que obre totes les portes. Com ja és habitual, el rei blanc s'adreçarà al públic reunit a la Porxada. Tot seguit començarà la recepció en què els més petits podran lliurar en mà la seva carta als Reis.
 
Estabanell Energia, Exclusives Armengol i Veri patrocinen la cavalcada de Reis 2018.