Torna la Diada de la bicicleta amb tres modalitats

Les inscripcions ja estan obertes fins al 19 de setembre

28 d'Agost 2019
+
El diumenge 22 de setembre, en el marc de la Setmana per a la Mobilitat Sostenible i Segura l’Ajuntament de Granollers organitza conjuntament amb el Club Triatló Granollers, el Club Ciclista Granollers i la col·laboració de Granollers Pedala la Diada de la Bicicleta.
En aquesta edició amb tres modalitats. D’una banda l’Eliminator BTT, que començarà a les 12 h. Els participants surten per parelles i competeixen de manera simultània en un circuit curt i explosiu amb algun obstacle. El millor de cada sortida avança a l’eliminatòria següent fins a arribar a la final. El recorregut és d’1 Km dins el Parc del Congost i hi ha tres categories: masculina i femenina (a partir de 16 anys), infantil de 12 a 16 anys i júnior de 8 a 12 anys. 
La segona modalitat és la Marxa Cicloturista, per a practicants habituals amb bicicleta de carretera amb un rerregut cicloturista de 52 km, a partir de 16 anys. aquesta prova començarà a les 8.30 hores.
I la tercera modalitat de la Diada de la Bicicleta 2019 és la Pedalada Popular de caire lúdic i familiar, a partir de 6 anys. A les 10.30 h, al Parc del Congost començarà el recorregut de baixa dificultat de 12 Km.
 
Inscripció gratuïta però obligatòria
Les inscripcions a les tres modalitats són gratuïtes però obligatòries, s’han de fer a www.granollers.cat/esports fins al 19 de setembre. La inscripció inclou una assegurança d’accidents, disposar d’avituallament líquid a l’arribada i pàrquing vigilat de bicicletes. Els participants poden participar a dues de les modalitats (Eliminator BTT i la Marxa Cicloturista). La recollida de dorsals per a totes les participants s’inici a les 7.30 h i fins a l’inici de cada prova. Els participants que ho desitgin podran comprar, per 3 euros, un esmorzar i beguda.